Beste Krachtstation voor thuis

Beste krachtstation voor thuis in 2017

Krachtstation Thuis sporten fitness Krachttraining

Het gebruik maken van een krachtstation is tegenwoordig al lang niet meer alleen iets voor mannen (of vrouwen) die er uit willen zien als bodybuilders. Ook voor mensen die zich fitter willen voelen of af willen vallen kan krachttraining helpen. Spierweefsel gebruikt namelijk meer energie dan vetweefsel (ook in rust).

Voordelen van een krachtstation in huis

Alhoewel het wel een flinke investering kan zijn biedt het hebben van een krachtstation voor thuis wel een aantal voordelen. Zo hoef je voor je complete workout niet meer het huis uit te gaan, wat toch weer de drempel verlaagt om iedere week een paar keer aan krachttraining te doen.

Daarnaast kun je met een eigen krachtstation in huis zelf bepalen wanneer je aan je workout begint en hoe lang je ermee door wilt gaan. Je hoeft immers geen rekening te houden met bepaalde openingstijden van een sportschool. In dit artikel vertellen we je welke krachtstation volgens ons de beste is om in huis te halen en welke mogelijkheden dit fitnessapparaat allemaal biedt.

Body Solid GS348QP4 Smith Machine

Voor de mensen die plannen hebben om een krachtstation in huis te halen, raden wij van Fitnessvinden.nl de Body Solid GS348QP4 aan. Dit uiterst geavanceerde Smith Machine krachtstation stelt je namelijk in staat om zo’n beetje elk denkbare (kracht)oefening uit te voeren. Met een prijskaartje van € 2.499 kost het dan wel iets, maar je hebt wel gelijk alles in huis om aan de slag te gaan en ook nog eens van de beste kwaliteit!

Deze 7 Series Smith Machine is niet zomaar een fitnessapparaat. Je kunt hiermee daadwerkelijk elke oefening doen die je in een volledig ingerichte sportschool zal vinden, maar dan thuis en zonder dat je een spotter nodig hebt! Body Solid heeft enorm hoge kwaliteitseisen gesteld aan het apparaat en heeft ook lang geduurd voordat deze Smith Machine werd uitgebracht. Hiermee kun je er zeker van zijn dat je met de Body Solid GS348QP4 het beste krachttraining fitness apparaat in huis haalt dat er op de markt is te vinden.

Het 5 x 7,5 dikke professioneel uitgevoerde basisframe is 7 graden gebogen zodat je een natuurlijke lichaamsbeweging kan uitvoeren bij het trainen van zowel je boven- als onderlichaam. Verder kun je met dit apparaat meer dan 50 verschillende fitness oefeningen uitvoeren. Door het professionele design kun je tijdens elke set, rep en oefening de complete controle over je lichaam behouden. Voor iedereen die resultaten wil boeken of het meeste uit zijn of haar workout wil halen zit je hiermee helemaal goed!

Fitnessvinden.NL

Wil je meer lezen over de Series 7 Smith Machine van Body Solid? Op Fitnessvinden.nl vind je meer informatie en kun je zelfs prijzen van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken? Zo weet je dat je niet alleen het beste in huis haalt, maar ook nog eens voor de meest voordelige prijs.

Krachtige bodybuilder
Auteur: Lisa

Sport & voeding Weetjes

Leuk om te weten!

broccoli en quinoa salade

Broccoli & quinoa zijn super gezond

Als je een echte superfood wilt eten, dan moet je broccoli kiezen. Broccoli is super gezond om meerdere redenen. Broccoli is een koolsoort en is het bloeiende deel van de plant. Broccoli bevat ontzettend veel voedingsstoffen zoals vezels, vitamine C, K, B6 en bètacaroteen; provitamine A wat je lichaam kan omzetten in vitamine A. Broccoli zit boordevol essentiële mineralen zoals calcium en magnesium. Niet alleen broccoli is super gezond, quinoa ook! Lees hier waarom.

sporten is goed voor je geest

Sporten is goed voor je geest

Kinderen die naar school wandelen of fietsen kunnen zich vaak beter concentreren op school. Hetzelfde geldt voor ouderen die regelmatig sport en bewegen, zij hebben ook een beter geheugen. Door te sporten krijg je namelijk meer zuurstof in je hersenen, hierdoor kunnen je hersenen beter presteren.

koppel met overgewicht

Overgewicht en obesitas

Overgwicht en obesitas komen steeds meer voor. In 2016 had bijna de helft van de Nedelandse bevololking van boven de 18 jaar overgewicht en bijna 15% zelfs obesitas. Meestal komt dit door verkeerde voeding en te weinig beweging, maar dit kan ook door medicijnen komen.

gespierde man en dikke man

Wist je dat...

Je 3500 Kcal moet verbruiken om een halve kilo lichaamsvet te verbranden?