Boxwedstrijden online kijken

Boxwedstrijden online kijken

Boxwedstrijden Thuis kijken Sport Online

Natuurlijk hebben we allemaal gekeken naar de wedstrijd tussen Mayweather en McGregor. Van zaterdag op zondagnacht hebben we allemaal gekeken naar dé boxwedstrijd van de eeuw. Mayweather was nog ongeslagen voor 48 wedstrijden, en is dat nog steeds. Hij wist namelijk te winnen van McGregor en dat had dan ook iedereen verwacht. Echter, heeft niet iedereen de wedstrijd kunnen zien. Daardoor bieden we je hier voor de volgende wedstrijd een link waar je boxwedstrijden online kunt kijken.

Boxprogramma voor de komende weken

  • 09/16/17 Saunders vs. Monroe Jr
  • 09/16/17 Golovkin vs. Alvarez
  • 09/23/17 Linares vs. Campbell

Je ziet hier Saunders en Golovkin staan. Dit zijn echt twee topfavorieten die we niet mogen missen op de wedstrijden die ze spelen. Wil je boxwedstrijden online kijken, dan moet je natuurlijk online zoeken naar een stream. Die worden namelijk alleen maar in Amerika uitgezonden, omdat daar de sport iets populairder is dan hier bij ons in Nederland.

Boxwedstrijden in de fitnesszaal kijken

In enkele fitnessruimtes hangen TV’s waarop je televisie kunt kijken. Op sommige worden dan ook wedstrijden van sport uitgezonden, vooral boxwedstrijden. Hiervoor moet de fitnessruimte wel een abonnement hebben op één van de sportzenders die rechten hebben op één van de grote wedstrijden in het boxen. Mis dus niks van de wedstrijden in het boxen en bekijk ze of in de fitnessruimtes of online.

Online kijken naar boxen

Wil je online kijken naar boxen, dan moet je hier kijken. Je kunt online kijken naar de boxwedstrijden en naar eigenlijk alle andere wedstrijden in de sport, bijvoorbeeld in de voetbal, in de hockey, in het wielrennen of in één van de andere populaire sporten. Mis niks van de wedstrijden van Mayweather en McGregor en bekijk heerlijk online gratis naar de wedstrijden in het boxen.

Krachtige bodybuilder boxwedstrijd
Auteur: Lisa

Sport & voeding Weetjes

Leuk om te weten!

broccoli en quinoa salade

Broccoli & quinoa zijn super gezond

Als je een echte superfood wilt eten, dan moet je broccoli kiezen. Broccoli is super gezond om meerdere redenen. Broccoli is een koolsoort en is het bloeiende deel van de plant. Broccoli bevat ontzettend veel voedingsstoffen zoals vezels, vitamine C, K, B6 en bètacaroteen; provitamine A wat je lichaam kan omzetten in vitamine A. Broccoli zit boordevol essentiële mineralen zoals calcium en magnesium. Niet alleen broccoli is super gezond, quinoa ook! Lees hier waarom.

sporten is goed voor je geest

Sporten is goed voor je geest

Kinderen die naar school wandelen of fietsen kunnen zich vaak beter concentreren op school. Hetzelfde geldt voor ouderen die regelmatig sport en bewegen, zij hebben ook een beter geheugen. Door te sporten krijg je namelijk meer zuurstof in je hersenen, hierdoor kunnen je hersenen beter presteren.

koppel met overgewicht

Overgewicht en obesitas

Overgwicht en obesitas komen steeds meer voor. In 2016 had bijna de helft van de Nedelandse bevololking van boven de 18 jaar overgewicht en bijna 15% zelfs obesitas. Meestal komt dit door verkeerde voeding en te weinig beweging, maar dit kan ook door medicijnen komen.

gespierde man en dikke man

Wist je dat...

Je 3500 Kcal moet verbruiken om een halve kilo lichaamsvet te verbranden?