Nike voetbalschoenen in 2017

Nike voetbalschoenen in 2017: de laatste modellen

Voetbalschoenen Sporten Voetbal Nike

Wanneer je intensief wilt gaan sporten is het van belang om de juiste sportschoenen te kiezen. Niet alleen geldt dit voor sportactiviteiten zoals hardlopen of fitness, maar ook voor wanneer je wilt gaan voetballen! Wanneer je voetbalschoenen aantrekt die niet goed passen of geen goede bescherming bieden kan dat leiden tot blessures, in sommige gevallen zelfs permanent. In dit artikel leggen we je uit waarom Nike voetbalschoenen over het algemeen een goede aankoop zijn, en wat de nieuwste voetbalschoen modellen zijn in 2017.

De hoge kwaliteit van Nike voetbalschoenen

Een voetbalschoenen merk dat erg goed bekendstaat om zijn hoge kwaliteit is Nike. Nike voetbalschoenen zijn over het algemeen licht van gewicht, bieden veel steun en gaan lang mee. Dit komt omdat voordat Nike een nieuw model voetbalschoenen uitbrengt, daar een heel proces aan onderzoek en innovatie aan voorafgaat. Alhoewel het model van de voetbalschoen altijd in de eerste plaats goed moet aansluiten op jouw voeten en loopstijl, is het wel zo dat over het algemeen merken zoals Nike consistent kwalitatief sterke voetbalschoenen produceren waar iedereen baat bij kan hebben.

Nike Tech Craft Pack 2017

In 2017 heeft de Nike Tech Craft Pack een ware comeback gemaakt. Omdat deze voetbalschoenen met sok begin 2016 razendsnel waren uitverkocht, had Nike besloten om deze lijn opnieuw te lanceren in 2017. Het mooie aan de nieuwe Nike Tech Craft schoenen is dat ze volledig van leer zijn gemaakt, inclusief het Nike logo. Waar de eerste Tech Craft Pack donkergeel en goud gekleurd waren, is de nieuwe collectie van deze voetbalschoenen compleet zwart uitgevoerd.

Nike Hypervenom Phantom III

Een wel erg hip en cool voetbalschoen model die voortkomt uit de Nike Tech Craft Pack collectie is de Hypervenom Phantom III (de eerdere Hypervenom Phantom II is onderdeel van de Nike Tech Craft Pack 2017).

Wat opvalt aan deze Nike voetbalschoen met sokje zijn de vrij aparte kleuren en het unieke design. De combinatie van de kleuren geel en oranje is over de gehele schoen verdeeld. Daarnaast heeft de Hypervenom gele veters. Zowel op de zijkant van de sok en op de voorkant van de schoen (de neus) staat in het groot het Nike logo afgebeeld. De sok zorgt voor extra comfort, het is namelijk net alsof je ermee in een pantoffel stapt.

Voordelig en goedkoop Nike voetbalschoenen bestellen

De nieuwste Nike Hypervenom schoenen zijn op Devoetbalschoenenshop.nl verkrijgbaar zowel voor kinderen als volwassenen. De voetbalschoenen zijn geschikt voor alle typen voetbalvelden, zo heb je uitvoeringen geschikt voor de veldsoorten SG, FG en AG. Neem snel een kijkje op Devoetbalschoenenshop.nl om prijzen te vergelijken van de nieuwste Nike voetbalschoenen, en haal ze vandaag nog in huis!

Voetballer schiet op goal
Auteur: Lisa

Sport & voeding Weetjes

Leuk om te weten!

broccoli en quinoa salade

Broccoli & quinoa zijn super gezond

Als je een echte superfood wilt eten, dan moet je broccoli kiezen. Broccoli is super gezond om meerdere redenen. Broccoli is een koolsoort en is het bloeiende deel van de plant. Broccoli bevat ontzettend veel voedingsstoffen zoals vezels, vitamine C, K, B6 en bètacaroteen; provitamine A wat je lichaam kan omzetten in vitamine A. Broccoli zit boordevol essentiële mineralen zoals calcium en magnesium. Niet alleen broccoli is super gezond, quinoa ook! Lees hier waarom.

sporten is goed voor je geest

Sporten is goed voor je geest

Kinderen die naar school wandelen of fietsen kunnen zich vaak beter concentreren op school. Hetzelfde geldt voor ouderen die regelmatig sport en bewegen, zij hebben ook een beter geheugen. Door te sporten krijg je namelijk meer zuurstof in je hersenen, hierdoor kunnen je hersenen beter presteren.

koppel met overgewicht

Overgewicht en obesitas

Overgwicht en obesitas komen steeds meer voor. In 2016 had bijna de helft van de Nedelandse bevololking van boven de 18 jaar overgewicht en bijna 15% zelfs obesitas. Meestal komt dit door verkeerde voeding en te weinig beweging, maar dit kan ook door medicijnen komen.

gespierde man en dikke man

Wist je dat...

Je 3500 Kcal moet verbruiken om een halve kilo lichaamsvet te verbranden?